Als het verleden weigert je te laten gaan


Jerrad Hoff - Zon van de nacht

Tijdens een winterse nacht verliest een jonge vrouw door een auto-ongeluk haar geheugen waardoor ze noodgedwongen een nieuw bestaan moet opbouwen in het barre noorden van Idaho.

Geplaagd door afschuwelijke nachtmerries, morbide gedachten en een stem in haar hoofd, begint Madeline gaandeweg steeds meer te beseffen dat ze allerminst de vrouw is die zijzelf, en met name haar nieuwe omgeving, denkt te zijn.

Wanneer de door haar ingehuurde privédetective ontdekkingen doet over haar nachtmerries en vervolgens over haar leven vóór het ongeluk, blijkt dat zij haar verleden niet met zijn hulp heeft gevonden, maar dat het verleden haar nooit uit het oog heeft verloren.

Dat verleden maakt Madeline duidelijk dat ze nog steeds een beslissende rol speelt in een levensgevaarlijk plan om de naderende dreiging van wereldwijde conflicten en chaos af te wenden.

Weigeren is een optie. Behalve als bepaalde personen uit Madeline’s nieuwe leven haar echt dierbaar zijn…

 

"Het is aardedonker. Dan bewegen er lichtkegels van zaklantaarns onrustig door de nacht. Schimmen naderen. Ik hoor stemmen, onverstaanbaar geroep. En ik hoor gehuil. Hartverscheurend, radeloos gehuil van een vrouw."

Madeline, Zon van de nacht

"Soms zie ik ook hoe ik Charlie Burmeister met een kruk een snoeiharde optater voor zijn hoofd geef en hem vervolgens over de rand van de steile helling duw. Hij rolt en stuitert omlaag alsof er nooit een einde aan zal komen. Met een doffe klap komt hij uiteindelijk toch tegen een enorme boom tot stilstand."

Madeline, Zon van de nacht
Jerrad Hoff

De auteur


De passie voor bijzondere verhalen heeft Jerrad al vanaf jonge leeftijd. Boeken en films werden verslonden. En dat worden ze nog steeds. Het zelf creëren van verhalen bleek echter een nog aangenamere bezigheid. Om hierbij maximaal te moeten putten uit zijn verbeeldingskracht en creativiteit, geeft hij de voorkeur aan verhalen die zich buiten Nederland afspelen, in omgevingen die hij niet als zijn broekzak kent, en met mensen die hij niet op straat ontmoet of al jarenlang tot zijn vriendenkring rekent.

Doel van het schrijven is lezers vermaken met beeldende vertellingen over alledaagse en vooral niet alledaagse personages die zich in romantische, hartbrekende, ongewone of spannende situaties bevinden. Liefde, conflicten, verdriet, strijdlust, wilskracht, maar ook humor en onverwachte wendingen maken altijd deel uit van zijn verhalen.

Sinds Een leven geleden (waarvan op een dag een vervolg in de pen zit) richt Jerrad zich momenteel op thrillers. Zon van de nacht is het eerste deel van de reeks over de zonderlinge Madeline Dawson, Dag van de zon het tweede deel. Houd deze website in de gaten voor nieuwe publicaties of meld je aan voor de nieuwsbrief!

Jerrad is vader van twee kinderen en woont in Zoetermeer.

"Stop met je als een ordinaire sterveling te gedragen en doe wat ik je heb geleerd: dood er zoveel als je kunt. Maak me trots, Inanna."

Ningal, Zon van de nacht

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en word als eerste geïnformeerd over nieuwtjes, acties en nieuwe boeken. Eenvoudig en makkelijk!

Emailadressen worden alleen gebruikt om te informeren over nieuwtjes, acties, en nieuwe publicaties. Deze worden nooit gedeeld met derden óf gebruikt voor andere doeleinden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever romantiek?

Jerrad Hoff - Een leven geleden

"Vraag je je niet af waarom je van de scherpschutters weet? Of waarom je in staat bent om een kerel die een kop groter is zijn mes te ontfutselen en vervolgens in amper drie tellen definitief weet uit te schakelen? Of waarom je op dit moment geen enkele angst voelt?"

Deanne, Zon van de nacht

Zon van de nacht kopen

Bestel online of koop/bestel in de boekhandel van jouw keuze

Online

Klik onderaan deze pagina op de gele knop. Je wordt dan naar de website van boekenbestellen.nl gebracht en kunt o.a. betalen met iDeal, AfterPay, creditcard en Paypal.

Boekhandel

Indien het boek niet voorradig is bij een van de circa 2500 Nederlandse boekhandels, dan kan de boekhandel deze met onderstaande ISBN gegevens voor je bestellen.

Titel:  Zon van de nacht
Auteur: Jerrad Hoff
Taal: Nederlands
Pagina’s: 367
Uitvoering: Paperback
Afmetingen:  145 x 210 mm
Verschijningsdatum: juni 2018
ISBN:  9789082875010
Nur: 305

Jerrad Hoff ©2019 | Website: JHB