Als op een dag je leven voorgoed verandert


Jerrad Hoff - Een leven lang

Een leven lang is het vervolg op de roman Een leven geleden.

Brianna, dochter van Sarah Miller, en in navolging van haar moeder een van de meest geliefde auteurs van de wereld, leidt met haar man Jake en hun drie jonge kinderen een droomleven aan de prachtige, landelijke oostkust van de VS.

Op een schijnbaar fraaie dag komt aan dat droomleven onverwachts een eind en wordt de ergst denkbare nachtmerrie de nieuwe realiteit. De hartverscheurende gebeurtenissen zetten niet alleen haar bestaan volledig op zijn kop, maar brengen Brianna ook aan de rand van de afgrond.

“In de stilte van de nacht lijkt het verdriet het grootst.
Net als de alsmaar terugkerende vraag dan het hardst klinkt.
Een antwoord heb ik echter nog steeds niet.
Ik heb echt geen idee wat ik met mijn leven aan moet.”

Dan, op een allesbepalend moment, kruist Hollywoodster Ethan Hunter, berucht om zijn onberekenbare gedrag en talrijke kortstondige relaties, Brianna’s pad.

Als ze iemand niet in haar leven kan gebruiken, dan is het wel een man als Ethan…

 

"Voor een laatste keer vangen mijn netvliezen het glinsteren van de oceaan, het blauw van de lucht en het wit van pluizige wolken op. Ik volg nog enkele tellen de meeuwen die rakelings over de golven scheren en sluit dan mijn ogen. Ik wil het niet zien."

Brianna, Een leven lang

Wat de lezers hebben te zeggen

Heb je het boek ook gelezen en wil je jouw mening delen? Stuur die dan via het contactformulier!

Wat een prachtig verhaal. De personages zijn zo goed beschreven, je leeft zo met ze mee alsof je ze daadwerkelijk persoonlijk kent. Ook in de omgevingen kun je je helemaal inleven, je rijdt, wandelt en fietst letterlijk met ze mee. Zelden een boek gelezen waarin ik me zo kon inleven in de hoofdpersonen.
Astrid
Astrid

Lees hier de volledige recensie op boekenbestellen.nl

Een bijzonder mooi en hartverscheurend verhaal is Een leven lang. Direct vanaf het begin word je in het verhaal meegezogen en leef je mee met het wel en wee van Brianna. Wat mij niet vaak overkomt is nu wel gebeurd: ik heb het niet droog kunnen houden bij het einde. En als je dat als auteur voor elkaar weet te krijgen, als je de gevoelige snaar van je lezers weet te raken, dan ben je als auteur geslaagd.
Paula van Mourik
Paula van Mourik

Lees hier de volledige recensie op hebban.nl

Met tranen over mijn wangen heb ik dit boek uitgelezen. Wederom een prachtig geschreven boek. Ik zat er vanaf de eerste pagina helemaal in. De manier waarop Jerrad Hoff schrijft zorgt dat ik zag, hoorde en voelde wat Brianna zag, hoorde en voelde. Haar emoties kwamen zo diep binnen dat ik veelal met tranen het boek heb gelezen. Als je als auteur zo kunt schrijven heb je echt een gave!
Joyinbooks
Joyinbooks

Lees hier de volledige recensie op hebban.nl

Dit is het vierde boek wat ik van Jerrad heb gelezen en voor de vierde keer ben ik onder de indruk en ben ik veel over het verhaal aan het nadenken. Hoe kan iemand zo schrijven?
Margje
Margje

Lees hier de volledige recensie op hebban.nl

Ik was verliefd, gelukkig en daarna werd mijn hart gebroken en zag ik het niet meer zitten. Maar ik werd opnieuw gelukkig en mijn hart werd opnieuw gebroken. Alle gevoelens die in dit boek beschreven zijn heb ik ook zo gevoeld. En dan heb je talent, vind ik. Dit boek heb ik weer in mijn hart gesloten.
Eline Wilde-Noijen
Eline Wilde-Noijen

Lees hier de volledige recensie op hebban.nl

Een prachtig boek dat verder gaat waar ‘Een leven geleden’ is gestopt. Was in het eerste deel moeder Sarah de hoofdpersoon, hier is dat dochter Brianna. Brianna lijkt niet alleen wat uiterlijk betreft op haar moeder maar ook haar persoonlijkheid is een kopie van Sarah, en dan hebben ze ook nog eens hetzelfde beroep! Sarah vond ik een heerlijk mens en zo heeft ook Brianna mijn sympathie.
Sandra
Sandra

Lees hier de volledige recensie op hebban.nl

Net als in 'Een leven geleden' komen er zoveel emoties los bij dit verhaal, je voelt het verdriet van Brianna gewoon. Ik vind het echt bizar knap dat je die emoties als schrijver, zo op papier weet over te brengen. Staande ovatie Jerrad!
De boekenkast van Bianca
De boekenkast van Bianca

Lees hier de volledige recensie op hebban.nl

Brianna, de dochter van Sarah Miller, is gelukkig getrouwd met Jake. Samen met hun drie kinderen hebben ze het goed voor elkaar. Als ze in de zomer een rondreis door Europa maken slaat het noodlot toe. Brianna krijgt te maken met een groot verlies, kan ze dit verwerken? Op het moment dat de nood het hoogst is, komt ze Ethan Hunter, een beroemde auteur, met een slechte reputatie, tegen. Er ontstaat een mooie vriendschap. Net als in deel 1, zat ik direct in het boek. Vooraf dacht ik kan het eerste deel geëvenaard worden? Maar al vrij vroeg stroomden de tranen over mijn wangen. Jerrad kreeg het wéér voor elkaar. Ik danste, lachte en huilde mee Brianna. Dit boek wordt beschreven vanuit Brianna, en gaat over rouw, verdriet, vriendschap, familie, vallen en opstaan en LIEFDE. Er is ook herkenning omdat een deel van de personages van het eerste deel terugkomen in dit boek.
NatasjaFischer
NatasjaFischer

Lees hier de volledige recensie op hebban.nl

Het vervolg op Een leven geleden. In dit deel staat Brianna, de dochter van Sarah Miller centraal. Brianna en Jake zijn heel gelukkig samen en hebben 3 kinderen. De tweeling Sarah en Evan van 11 en Charlotte van 8. Als schrijfster is ze, eveneens als haar moeder, zeer succesvol. Maar dan slaat het noodlot toe en valt haar geluk in diggelen. Dit noodlot zag ik helemaal niet aankomen. Wat een verrassende wending. Tevens het begin van diverse gebeurtenissen die je eigenlijk niet in dit romantische verhaal verwacht maar toch ontzettend mooi zijn verwerkt. Het geeft meer ‘jus’ aan het verhaal. Het is hollen en stilstaan. Telkens wanneer het verhaal rustig verder kabbelt en je als lezer denkt: ‘we hebben het ergste gehad’, gebeurt er weer iets heftigs dat een enorme wending in het verhaal maakt. Dit blijft zich tot het einde voortzetten en maakt het verhaal meeslepend en boeiend.
Ideke
Ideke

Lees hier de volledige recensie op hebban.nl

Wat een prachtig en ontroerend verhaal. Liefde, romantiek, humor maar ook verlies, rouw en pijn komt aan bod. Vanaf de eerste bladzijde tot aan de laatste een boeiend en meeslepend verhaal.
Hanneke
Hanneke

Lees hier de volledige recensie op hebban.nl

In een leven lang komt alles aan bod Wauw wauw wauw wat een tranentrekker weer!!! Levenskracht, Verlies, Familie en de Liefde komen aan bod. Brianna's leven heeft een drastische wending gekregen. En komt ze voor hoe en wat nu verder te staan. Jerrad Hoff heeft heel mooi beschreven hoe ze keuzes maakten de tijd bent om alles een plek te geven. Maar het belangrijkste ze omarmt het leven weer. Dit is echt een verhaal over dat je moet genieten van het leven omdat het echt elke dag zomaar ineens anders kan zijn Hij is echt 5 sterren waard
suusleesboeken
suusleesboeken

Lees hier de volledige recensie op hebban.nl

Een tearjerker pur sang, eentje die je niet onberoerd zal laten. De recensies over Een leven lang zijn lovend. En dat is zeer terecht. Direct vanaf de eerste pagina word je in het verhaal meegezogen en leef je mee met het wel en wee van Brianna. Je voelt haar vreugde, maar zeker ook haar pijn en verdriet. Een leven lang is een aangrijpend en actueel verhaal die je doet beseffen dat je de dag moet plukken, want morgen is ons nooit beloofd.
De Leesclub van Alles
De Leesclub van Alles

Lees hier de volledige recensie op deleesclubvanalles.nl

Zodra je begint te lezen vergeet je alles om je heen. Wat een schitterend ontroerend verhaal en wat een ode aan echte liefde! Het diepe dal waar de hoofdpersoon doorheen gaat, de pijn, het verdriet, het gaat onder je huid zitten. Het verwerkingsproces loopt, net als de liefde, als een rode draad door het verhaal. Tissues nodig tijdens het lezen! De beschrijving van de plekken waar het zich afspeelt geeft het boek nog meer kracht, daardoor lijkt het net alsof je er zelf bij bent. Een geweldige roman!
Sonja de Mooy
Sonja de Mooy
Zo ontroerend en tegelijkertijd een erg mooi geschreven boek. Jerrad weet de lezers te raken met zijn boeken. Ik ben fan!
Amanda1705
Amanda1705
Na Een leven geleden weer een heel mooi verhaal met hele verrassende wendingen! Alle emoties kwamen voorbij. Ik heb er echt van genoten.
AnjaAA
AnjaAA
Dit boek is een echte aanrader. Leest als de boeken van schrijver Nicholas Sparks, meeslepend en ontroerend!
Erica
Erica

"Het is fijn om papa en jou gelukkig te zien."

Sarah, Een leven lang
jerrad

De auteur


De passie voor bijzondere verhalen heeft Jerrad al vanaf jonge leeftijd. Boeken en films werden verslonden. En dat worden ze nog steeds. Het zelf creëren van verhalen bleek echter een nog aangenamere bezigheid. Om hierbij maximaal te moeten putten uit zijn verbeeldingskracht en creativiteit, geeft hij de voorkeur aan verhalen die zich buiten Nederland afspelen, in omgevingen die hij niet als zijn broekzak kent, en met mensen die hij niet op straat ontmoet of al jarenlang tot zijn vriendenkring rekent.

Doel van het schrijven is lezers vermaken met beeldende vertellingen over alledaagse en vooral niet alledaagse personages die zich in romantische, hartbrekende, ongewone of spannende situaties bevinden. Liefde, conflicten, verdriet, strijdlust, wilskracht, maar ook humor en onverwachte wendingen maken altijd deel uit van zijn verhalen.

Na de thriller Waar de wolken eindigen en de op ware gebeurtenissen gebaseerde roman Sant’Anna, werkt Jerrad momenteel aan een roman.

Jerrad is vader van twee kinderen en woont in Zoetermeer.

"Ik had je al herkend voordat we een woord hadden gewisseld. Ik zat bij de Oscaruitreiking op de tweede rij. En ik kijk ook wel eens naar het nieuws en The Late Show, tenminste, als ik me echt dood verveel."

Ethan, Een leven lang

Lees deel 1

Jerrad Hoff - Een leven geleden

Of lees...

Jerrad Hoff - Sant'Anna

"Ik hou van je. Punt. Niets of niemand zal daar verandering in kunnen brengen. Ongeacht wat de toekomst brengt. Of misschien niet brengt. Het enige dat telt is onze liefde vandaag. Morgen zien we wel weer."

Brianna, Een leven lang

Een leven lang kopen

Bestel online of koop/bestel in de boekhandel van jouw keuze

Online

Onderaan deze pagina kun je zowel de paperback als het ebook bestellen. Je kunt o.a. betalen met iDeal, creditcard, Paypal of bankoverschrijving.

De paperback heeft een levertijd van 2 à 3 werkdagen. Het ebook kan na betaling direct worden gedownload. Bestellingen worden door boekenbestellen.nl afgehandeld.

Je kunt de paperback ook bestellen bij online boekhandels zoals paagman.nl, libris.nl, bruna.nl, bol.com en bazarow.com. Er gelden dan wel langere levertijden.

Boekhandel

Indien de paperback niet voorradig is bij de boekhandel van jouw keuze, dan kan de winkel die met onderstaande gegevens voor je bestellen.

Titel:  Een leven lang
Auteur: Jerrad Hoff
Taal: Nederlands
Pagina’s: 460
Uitvoering: Paperback
Afmetingen:  145 x 210 mm
Verschijningsdatum: december 2019, nieuwe druk april 2021
ISBN:  9789082875065
Nur: 301, 343

©Jerrad Hoff | Website: JHB