Als het leven een nachtmerrie wordt


Jerrad Hoff - Een leven lang

Brianna, dochter van Sarah Miller, en in navolging van haar moeder een van de meest geliefde auteurs van de wereld, leidt met haar man Jake en hun drie kinderen een wondermooi leven aan de prachtige oostkust van de VS.

Dan, op een ogenschijnlijk fraaie dag, komt aan dat alles een eind en wordt de ergst denkbare nachtmerrie de nieuwe realiteit. Een hartverscheurende nachtmerrie die niet alleen haar leven volledig op zijn kop zet, maar Brianna ook aan de rand van de afgrond brengt…

“In de stilte van de nacht lijkt het verdriet het grootst.
Net als de alsmaar terugkerende vraag dan het hardst klinkt.
Een antwoord heb ik echter nog steeds niet.
Ik heb echt geen idee wat ik met mijn leven aan moet.”

Een leven lang, het vervolg op Een leven geleden, is een tijdloos verhaal over gemis, verdriet, familie, vriendschap, keuzes, maar vooral een verhaal over liefde, in al haar facetten.

"Voor een laatste keer vangen mijn netvliezen het glinsteren van de oceaan, het blauw van de lucht en het wit van pluizige wolken op. Ik volg nog enkele tellen de meeuwen die rakelings over de golven scheren en sluit dan mijn ogen. Ik wil het niet zien."

Brianna, Een leven lang

Wat de lezers hebben te zeggen

Heb je het boek ook gelezen en wil je jouw mening delen? Stuur die dan via het contactformulier!

Paula van MourikEen bijzonder mooi en hartverscheurend verhaal is Een leven lang. Direct vanaf het begin word je in het verhaal meegezogen en leef je mee met het wel en wee van Brianna. Wat mij niet vaak overkomt is nu wel gebeurd: ik heb het niet droog kunnen houden bij het einde. En als je dat als auteur voor elkaar weet te krijgen, als je de gevoelige snaar van je lezers weet te raken, dan ben je als auteur geslaagd.
Paula van Mourik

Lees hier de volledige recensie op hebban.nl

JoyinbooksMet tranen over mijn wangen heb ik dit boek uitgelezen. Wederom een prachtig geschreven boek. Ik zat er vanaf de eerste pagina helemaal in. De manier waarop Jerrad Hoff schrijft zorgt dat ik zag, hoorde en voelde wat Brianna zag, hoorde en voelde. Haar emoties kwamen zo diep binnen dat ik veelal met tranen het boek heb gelezen. Als je als auteur zo kunt schrijven heb je echt een gave!
Joyinbooks

Lees hier de volledige recensie op hebban.nl

MargjeDit is het vierde boek wat ik van Jerrad heb gelezen en voor de vierde keer ben ik onder de indruk en ben ik veel over het verhaal aan het nadenken. Hoe kan iemand zo schrijven?
Margje

Lees hier de volledige recensie op hebban.nl

Eline Wilde-NoijenIk was verliefd, gelukkig en daarna werd mijn hart gebroken en zag ik het niet meer zitten. Maar ik werd opnieuw gelukkig en mijn hart werd opnieuw gebroken. Alle gevoelens die in dit boek beschreven zijn heb ik ook zo gevoeld. En dan heb je talent, vind ik. Dit boek heb ik weer in mijn hart gesloten.
Eline Wilde-Noijen

Lees hier de volledige recensie op hebban.nl

SandraEen prachtig boek dat verder gaat waar ‘Een leven geleden’ is gestopt. Was in het eerste deel moeder Sarah de hoofdpersoon, hier is dat dochter Brianna. Brianna lijkt niet alleen wat uiterlijk betreft op haar moeder maar ook haar persoonlijkheid is een kopie van Sarah, en dan hebben ze ook nog eens hetzelfde beroep! Sarah vond ik een heerlijk mens en zo heeft ook Brianna mijn sympathie.
Sandra

Lees hier de volledige recensie op hebban.nl

De boekenkast van BiancaNet als in 'Een leven geleden' komen er zoveel emoties los bij dit verhaal, je voelt het verdriet van Brianna gewoon. Ik vind het echt bizar knap dat je die emoties als schrijver, zo op papier weet over te brengen. Staande ovatie Jerrad!
De boekenkast van Bianca

Lees hier de volledige recensie op hebban.nl

Amanda1705Zo ontroerend en tegelijkertijd een erg mooi geschreven boek. Jerrad weet de lezers te raken met zijn boeken. Ik ben fan!
Amanda1705
Sonja de MooyDit boek is een echte aanrader. Leest als de boeken van schrijver Nicholas Sparks, meeslepend en ontroerend!
Sonja de Mooy
AnjaAANa Een leven geleden weer een heel mooi verhaal met hele verrassende wendingen! Alle emoties kwamen voorbij. Ik heb er echt van genoten.
AnjaAA

"Het is fijn om papa en jou gelukkig te zien."

Sarah, Een leven lang
Jerrad Hoff

De auteur


De passie voor bijzondere verhalen heeft Jerrad al vanaf jonge leeftijd. Boeken en films werden verslonden. En dat worden ze nog steeds. Het zelf creëren van verhalen bleek echter een nog aangenamere bezigheid. Om hierbij maximaal te moeten putten uit zijn verbeeldingskracht en creativiteit, geeft hij de voorkeur aan verhalen die zich buiten Nederland afspelen, in omgevingen die hij niet als zijn broekzak kent, en met mensen die hij niet op straat ontmoet of al jarenlang tot zijn vriendenkring rekent.

Doel van het schrijven is lezers vermaken met beeldende vertellingen over alledaagse en vooral niet alledaagse personages die zich in romantische, hartbrekende, ongewone of spannende situaties bevinden. Liefde, conflicten, verdriet, strijdlust, wilskracht, maar ook humor en onverwachte wendingen maken altijd deel uit van zijn verhalen.

Momenteel werkt Jerrad, na Zon van de nacht en Dag van de zon, aan het derde deel van de thrillerreeks over de zonderlinge en meedogenloze Madeline Dawson.

Jerrad is vader van twee kinderen en woont in Zoetermeer.

"Ik had je al herkend voordat we een woord hadden gewisseld. Ik zat bij de Oscaruitreiking op de tweede rij. En ik kijk ook wel eens naar het nieuws en The Late Show, tenminste, als ik me echt dood verveel."

Ethan, Een leven lang

Lees deel 1

Jerrad Hoff - Een leven geleden

Liever spanning?

Jerrad Hoff - Zon van de nacht

"Ik hou van je. Punt. Niets of niemand zal daar verandering in kunnen brengen. Ongeacht wat de toekomst brengt. Of misschien niet brengt. Het enige dat telt is onze liefde vandaag. Morgen zien we wel weer."

Brianna, Een leven lang

Een leven lang kopen

Bestel online of koop/bestel in de boekhandel van jouw keuze

Online

Voor de snelste levering van de paperback klik je hier. Je wordt dan naar de website van boekenbestellen.nl gebracht en kunt o.a. betalen met iDeal, AfterPay, creditcard en Paypal.

Als je liever een ebook hebt, klik dan hier. Je wordt dan naar de website van boekenbestellen.nl gebracht en kunt het ebook direct downloaden. Betaalmethodes zijn o.a. iDeal, AfterPay, creditcard en Paypal.

Uiteraard kun je de paperback ook bestellen bij online boekhandels zoals bruna.nl, libris.nl en bol.com.

Boekhandel

Indien het boek niet voorradig is bij een van de circa 2500 Nederlandse boekhandels, dan kan de boekhandel deze met onderstaande ISBN gegevens voor je bestellen.

Titel:  Een leven lang
Auteur: Jerrad Hoff
Taal: Nederlands
Pagina’s: 450
Uitvoering: Paperback
Afmetingen:  145 x 210 mm
Verschijningsdatum: december 2019
ISBN:  9789082875065
Nur: 301, 343

Jerrad Hoff ©2020 | Website: JHB