Als iedere dag de laatste kan zijn


Jerrad Hoff - Dag van de zon

Dag van de zon is het tweede deel van de thrillerserie over Madeline Dawson en het vervolg op Zon van de nacht.

Op een geheime locatie in de Florida Keys komt Madeline te weten wie de mensen zijn die haar uit Idaho hebben meegenomen en wat haar rol bij hen was. Tijdens het leven dat ze vóór haar geheugenverlies leidde, telde een mensenleven niet en kon iedere dag de laatste zijn.

Hoewel herinneringen ontbreken, is het een leven waarnaar ze terugverlangt.

Dat leven brengt Madeline nu via metropolen en prachtige oorden, over vele hindernissen en langs talrijke doden, naar een levensgevaarlijke plek aan de andere kant van de wereld om een duivels regime ten val te brengen.

Falen zal niet alleen haar eigen dood betekenen, maar ook die van een aanzienlijk deel van de wereldbevolking.

Dan lijkt een persoon uit een ver verleden roet in het eten te gooien…

"Ik ben een moordenares en in tegenstelling tot deze mensen dood ik niet vanwege een hoger doel, niet om de continuïteit en stabiliteit van de wereld te waarborgen. Ik doe wat ik doe omdat ik mensen haat en ze simpelweg graag vermoord."

Madeline, Dag van de zon

Wat de lezers hebben te zeggen

Heb je het boek ook gelezen en wil je jouw mening delen? Stuur die dan via het contactformulier!

BookaddictnlEen briljant vervolg op het eerste deel! Jerrad Hoff heeft wat mij betreft de perfecte thriller geschreven, anders dan anderen. Het laat je lezen vanuit een ander perspectief en het laat je alles meevoelen en ervaren. Het is een thriller waarbij de spanning wordt opgebouwd en gebeurtenissen elkaar uiteindelijk in rap tempo opvolgen. Het is niet alleen een zoektocht naar het verleden maar ook een zoektocht naar een toekomst met andere herinneringen, en daarnaast een verhaal met een missie. Het verhaal heeft mij omver geblazen. Het eerste boek was absoluut de opwarmer van deze serie en dit vervolg briljant met vast en zeker een super gaaf volgend boek!
Bookaddictnl

Lees hier de volledige recensie op hebban.nl

JoyceIk mocht na 'Zon van de nacht' het geweldige deel 2 'Dag van de zon' lezen! Wat een geweldige boeken! De hoofdpersoon is Madeline en wat een sterke vrouw is dat! Jerrad weet alles zo goed en tot in detail te beschrijven dat het net is alsof je zelf in het verhaal zit. Je voelt wat zij voelt en je kan het gewoon echt voor je zien! Ik ben dankbaar dat ik deze boeken heb mogen lezen en kan niet wachten tot deel 3 uitkomt!
Joyce
RayLWat een waanzinnig goed en actueel boek, nog beter dan het eerste deel! De laatste 40 pagina's heb ik op het puntje van mijn stoel in één ruk uitgelezen! Echt een topper en ik kan niet wachten op het vervolg!
RayL

"Soms is het beter om te accepteren wie je bent, dan je blijven afvragen waarom je zo bent."

Ephraim, Dag van de zon
Jerrad Hoff

De auteur


De passie voor bijzondere verhalen heeft Jerrad al vanaf jonge leeftijd. Boeken en films werden verslonden. En dat worden ze nog steeds. Het zelf creëren van verhalen bleek echter een nog aangenamere bezigheid. Om hierbij maximaal te moeten putten uit zijn verbeeldingskracht en creativiteit, geeft hij de voorkeur aan verhalen die zich buiten Nederland afspelen, in omgevingen die hij niet als zijn broekzak kent, en met mensen die hij niet op straat ontmoet of al jarenlang tot zijn vriendenkring rekent.

Doel van het schrijven is lezers vermaken met beeldende vertellingen over alledaagse en vooral niet alledaagse personages die zich in romantische, hartbrekende, ongewone of spannende situaties bevinden. Liefde, conflicten, verdriet, strijdlust, wilskracht, maar ook humor en onverwachte wendingen maken altijd deel uit van zijn verhalen.

Zon van de nacht is het eerste deel van de reeks over de zonderlinge Madeline Dawson, Dag van de zon het tweede deel. Momenteel werkt Jerrad aan Een leven lang, het vervolg op Een leven geleden.

Jerrad is vader van twee kinderen en woont in Zoetermeer.

"De maan verlicht nu niet alleen de golven, maar ook de vele mitrailleurs en kanonnen die op ons zijn gericht, net als de zwaar bewapende militairen die op de scheepsdekken staan. Met oorverdovend lawaai scheren er twee straaljagers rakelings over ons heen. Nu is er echt geen weg meer terug."

Madeline, Dag van de zon

Lees deel 1

Jerrad Hoff - Zon van de nacht

Liever romantiek?

Jerrad Hoff - Een leven geleden

"Net als ik je begin terug te krijgen, ga ik je voorgoed kwijtraken. En zeg alsjeblieft niet dat je serieus denkt dat er een kans bestaat om het te overleven als die avond de hel losbarst."

Deanne, Dag van de zon

Dag van de zon kopen

Bestel online of koop/bestel in de boekhandel van jouw keuze

Online

Voor de snelste levering van de paperback klik je hier. Je wordt dan naar de website van boekenbestellen.nl gebracht en kunt o.a. betalen met iDeal, AfterPay, creditcard en Paypal.

Als je liever een ebook hebt, klik dan hier. Je wordt dan naar de website van boekenbestellen.nl gebracht en kunt het ebook direct downloaden. Betaalmethodes zijn o.a. iDeal, AfterPay, creditcard en Paypal.

Uiteraard kun je de paperback ook bestellen bij online boekhandels zoals bruna.nl, libris.nl en bol.com.

Boekhandel

Indien het boek niet voorradig is bij een van de circa 2500 Nederlandse boekhandels, dan kan de boekhandel deze met onderstaande ISBN gegevens voor je bestellen.

Titel:  Dag van de zon
Auteur: Jerrad Hoff
Taal: Nederlands
Pagina’s: 340
Uitvoering: Paperback
Afmetingen:  145 x 210 mm
Verschijningsdatum: augustus 2018
ISBN:  9789082875027
Nur: 305

Jerrad Hoff ©2019 | Website: JHB