Als iedere dag de laatste kan zijn


Jerrad Hoff - Dag van de zon

Dag van de zon is het tweede deel van de thrillerserie over Madeline Dawson en het vervolg op Zon van de nacht.

Op een geheime locatie in de Florida Keys komt Madeline te weten wie de mensen zijn die haar uit Idaho hebben meegenomen en wat haar rol bij hen was. Tijdens het leven dat ze vóór haar geheugenverlies leidde, telde een mensenleven niet en kon iedere dag de laatste zijn.

Hoewel herinneringen ontbreken, is het een leven waarnaar ze terugverlangt.

Dat leven brengt Madeline nu via metropolen en prachtige oorden, over vele hindernissen en langs talrijke doden, naar een levensgevaarlijke plek aan de andere kant van de wereld om een duivels regime ten val te brengen.

Falen zal niet alleen haar eigen dood betekenen, maar ook die van een aanzienlijk deel van de wereldbevolking.

Dan lijkt een persoon uit een ver verleden roet in het eten te gooien…

"Ik ben een moordenares en in tegenstelling tot deze mensen dood ik niet vanwege een hoger doel, niet om de continuïteit en stabiliteit van de wereld te waarborgen. Ik doe wat ik doe omdat ik mensen haat en ze simpelweg graag vermoord."

Madeline, Dag van de zon

Wat de lezers hebben te zeggen

Heb je het boek ook gelezen en wil je jouw mening delen? Stuur die dan via het contactformulier!

Het verhaal is met grote vaart geschreven. De auteur weet de spanning goed vast te houden. Het is met recht een actiethriller die je voortdurend op het puntje van je stoel laat zitten. Het is knap hoe de auteur van een nietsontziende moordenaar als Madeline een sympathiek persoon weet te maken. De combinatie van actie en strategie maken dit een boek dat voor meer doelgroepen spannend leesvoer is. Net als Zon van de nacht eindigt Dag van de zon met een enorme cliffhanger. Het maakt dat je meteen door wilt lezen in het volgende deel. Deze serie is voor vrouwen die van actiethrillers houden en tegen wat bloederige moordaanslagen kunnen, maar ook niet vies zijn van een ingewikkeld complot.
vrouwenthrillers.nl
vrouwenthrillers.nl

Lees hier de volledige recensie op vrouwenthrillers.nl

Beide boeken spelen zich af in Amerika en het komt niet vaak voor dat Nederlandse auteurs hun boeken daar laten afspelen. Hoff schrijft zeer beeldend en filmisch: het boek trekt als een film aan de lezer voorbij.
thrillzone.nl
thrillzone.nl

Lees hier de volledige recensie op thrillzone.nl

Een briljant vervolg op het eerste deel! Jerrad Hoff heeft wat mij betreft de perfecte thriller geschreven, anders dan anderen. Het laat je lezen vanuit een ander perspectief en het laat je alles meevoelen en ervaren. Het is een thriller waarbij de spanning wordt opgebouwd en gebeurtenissen elkaar uiteindelijk in rap tempo opvolgen. Het is niet alleen een zoektocht naar het verleden maar ook een zoektocht naar een toekomst met andere herinneringen, en daarnaast een verhaal met een missie. Het verhaal heeft mij omver geblazen. Het eerste boek was absoluut de opwarmer van deze serie en dit vervolg briljant met vast en zeker een super gaaf volgend boek!
Bookaddictnl
Bookaddictnl

Lees hier de volledige recensie op bookaddict.nl

Of lees hier de volledige recensie op hebban.nl

De schrijfstijl ik dit boek is opnieuw erg fijn. Het boek gaat snel en je wil door blijven lezen. Jerrad Hoff zet een ontzettend goed verhaal neer. De karakters worden in het tweede deel nog verder uitgediept. Verder is het verhaal spannend en niet te omschrijvend. Maar ook gaat er geen detail verloren. Het karakter van Madeline is zo goed neergezet en laat je het hoofdpersoon op een heel andere manier zien dan de meeste thriller schrijvers. Het is opnieuw geen typisch helden verhaal, Jerrad laat op een heel mooie manier zien dat goed en kwaad erg dicht bij elkaar liggen.
daffie1411
daffie1411

Lees hier de volledige recensie op hebban.nl

Daar waar het eerste boek vol stond van gruwelijke details, is dit boek wat rustiger. Er wordt vooral gefocust op de missie en stappen die hiervoor ondernomen moeten worden. De actie blijft in dit boek ook zeer aanwezig en wederom was het weer een spannend verhaal. Voor mij persoonlijk sprak dit deel me meer aan omdat dit leek op een echte actie-film. Het draaide om een missie en niet zozeer om het gewoon afslachten van mensen. Daarnaast lijkt het personage van de dictator gebaseerd te zijn op hedendaagse dictators waardoor het heel werkelijk aanvoelt.
Yana P
Yana P

Lees hier de volledige recensie op hebban.nl

Ik mocht na 'Zon van de nacht' het geweldige deel 2 'Dag van de zon' lezen! Wat een geweldige boeken! De hoofdpersoon is Madeline en wat een sterke vrouw is dat! Jerrad weet alles zo goed en tot in detail te beschrijven dat het net is alsof je zelf in het verhaal zit. Je voelt wat zij voelt en je kan het gewoon echt voor je zien! Ik ben dankbaar dat ik deze boeken heb mogen lezen en kan niet wachten tot deel 3 uitkomt!
Joyce
Joyce
Madeline Dawson neemt haar oude leven weer op van voor het auto-ongeluk. Hoewel ze het zich niet meer kan herinneren, weet haar lichaam wel nog precies wat het moet doen. En dit nieuwe (of oude ;-)) leven is erg gewelddadig. Ze wordt getraind door de organisatie Tyr om terug op het niveau te komen van vroeger. Het boek is weer erg spannend, zit vol actie en alweer heel mooi geschreven zoals ook de andere 2 boeken die ik las.
Marieke
Marieke
Het einde is wel weer super spannend, echt een enorme cliffhanger. Ik kijk dan dus ook reikhalzend uit naar het volgende deel!
Carla
Carla
Het verhaal zit goed in elkaar, neemt je in een razend tempo mee op diverse missies en laat je ondertussen ook mee kijken in het leven van de persoon Madeline en hoe lastig het is als je niet op je geheugen kunt terug vallen voor persoonlijke zaken en gevoelens. Je bouwt toch een soort van sympathie voor haar op ondanks de gruwelijke dingen die ze zonder blikken of blozen doet. Met name hierdoor vind ik het een interessant boek want het hele actie-gebeuren heeft niet zo mijn voorkeur omdat ik het allemaal een beetje té vind. Desondanks toch het boek graag gelezen, vooral ook door de prettige schrijfstijl. Duidelijke taal, soms kort en bondig geschreven maar soms ook heel uitgebreid en beeldend.
Sandra
Sandra
Wat een waanzinnig goed en actueel boek, nog beter dan het eerste deel! De laatste 40 pagina's heb ik op het puntje van mijn stoel in één ruk uitgelezen! Echt een topper en ik kan niet wachten op het vervolg!
RayL
RayL
Deze gelezen direct na Zon van de Nacht... Jerrad Hoff weet als geen ander onmogelijk gruwelijke dilemma's te beschrijven binnen onmenselijke omstandigheden. Deze omstandigheden zijn buitengewoon sterk uitgewerkt. Het verhaal zit kunstig en onverwacht romantisch in elkaar en is geen moment voorspelbaar. Ik was nog niet klaar met het verhaal toen ik de laatste bladzijde omsloeg... Dank je wel voor deze leeservaring! Het las als een goede film waarbij je de tijd vergeet en gedesoriënteerd de bioscoop verlaat. Ik moest even bijkomen!
Michelle
Michelle

"Soms is het beter om te accepteren wie je bent, dan je blijven afvragen waarom je zo bent."

Ephraim, Dag van de zon
jerrad

De auteur


De passie voor bijzondere verhalen heeft Jerrad al vanaf jonge leeftijd. Boeken en films werden verslonden. En dat worden ze nog steeds. Het zelf creëren van verhalen bleek echter een nog aangenamere bezigheid. Om hierbij maximaal te moeten putten uit zijn verbeeldingskracht en creativiteit, geeft hij de voorkeur aan verhalen die zich buiten Nederland afspelen, in omgevingen die hij niet als zijn broekzak kent, en met mensen die hij niet op straat ontmoet of al jarenlang tot zijn vriendenkring rekent.

Doel van het schrijven is lezers vermaken met beeldende vertellingen over alledaagse en vooral niet alledaagse personages die zich in romantische, hartbrekende, ongewone of spannende situaties bevinden. Liefde, conflicten, verdriet, strijdlust, wilskracht, maar ook humor en onverwachte wendingen maken altijd deel uit van zijn verhalen.

Na de romans De jaren zonder zomer, November en Stad van de eeuwige lente, werkt Jerrad momenteel aan een nieuwe roman.

Jerrad is vader van twee kinderen en woont in Zoetermeer.

"De maan verlicht nu niet alleen de golven, maar ook de vele mitrailleurs en kanonnen die op ons zijn gericht, net als de zwaar bewapende militairen die op de scheepsdekken staan. Met oorverdovend lawaai scheren er twee straaljagers rakelings over ons heen. Nu is er echt geen weg meer terug."

Madeline, Dag van de zon

Lees deel 3

Jerrad Hoff - Lage winterzon

Liever romantiek?

Jerrad Hoff - Een leven geleden

"Net als ik je begin terug te krijgen, ga ik je voorgoed kwijtraken. En zeg alsjeblieft niet dat je serieus denkt dat er een kans bestaat om het te overleven als die avond de hel losbarst."

Deanne, Dag van de zon

Dag van de zon kopen

Bestel online of koop/bestel in de boekhandel van jouw keuze

Online

Onderaan deze pagina kun je zowel de paperback als het ebook bestellen. Je kunt o.a. betalen met iDeal, creditcard, Paypal of bankoverschrijving.

De paperback heeft een levertijd van 2 à 3 werkdagen. Het ebook kan na betaling direct worden gedownload. Bestellingen worden door boekenbestellen.nl afgehandeld.

Je kunt de paperback ook bestellen bij online boekhandels zoals paagman.nl, libris.nl, bruna.nl, bol.com en bazarow.com. Er gelden dan wel langere levertijden.

Boekhandel

Indien de paperback niet voorradig is bij de boekhandel van jouw keuze, dan kan de winkel die met onderstaande gegevens voor je bestellen.

Titel:  Dag van de zon
Auteur: Jerrad Hoff
Taal: Nederlands
Pagina’s: 369
Uitvoering: Paperback
Afmetingen:  145 x 210 mm
Verschijningsdatum: augustus 2018, nieuwe druk juni 2021
ISBN:  9789082875027
Nur: 305

©Jerrad Hoff | Website: JHB