Juni 2010, Los Angeles.


Jerrad Hoff - Waar de wolken eindigen

Het dagelijks leven in het centrum van de Amerikaanse filmindustrie wordt ruw verstoord als de steenrijke Roma systematisch toonaangevende bedrijven begint over te nemen. Behalve geld gebruikt de jonge vrouw ook moeiteloos chantage en seks om het machtigste bedrijf in Hollywood te realiseren.
Tegelijkertijd verschijnt de wulpse Morgan, die haar zinnen heeft gezet op de supersterren uit de filmindustrie, ook in de Stad van de Engelen. Zonder blikken of blozen gooit de jonge vrouw al haar charmes in de strijd om de beroemdste mannen en vrouwen in Hollywood tussen de lakens te krijgen.

Niets is echter wat het lijkt.

“Vierentwintig jaren telt ons bestaan sinds vandaag. Een leven dat voor driekwart is gevuld met eenzaamheid, verdriet, pijn en wreedheden die ons voorgoed hebben getekend. De diepste littekens zijn echter onzichtbaar voor het oog. Ze zijn in onze zielen gekerfd, net als onze wrok.”

Twee vrouwen met een verleden en een onstilbare wraakzucht.
Hollywood zal nooit meer hetzelfde zijn.

"Hou op met jammeren. Alsjeblieft zeg. Zolang je doet wat ik wil, met de inzet en overtuiging die ik wil, hoeft niemand te weten wie Jack Brodnax echt is. Maar stel me eenmaal teleur en het luizenleventje zoals je dat kent, zal op slag een regelrechte hel worden. In de gevangenis doen ze echt hele, hele akelige dingen met smeerpijpen zoals jij. Iedere dag weer. En in een celstraf van twintig tot dertig jaar zitten heel wat dagen."

Roma, Waar de wolken eindigen

Wat de lezers hebben te zeggen

Heb je het boek ook gelezen en wil je jouw mening delen? Stuur die dan via het contactformulier!

Een nieuwe thriller van Jerrad Hoff en wat voor één! Weer een totaal ander soort thriller dan je gewend bent, maar ik vind hem steengoed. Heftig, spannend, verwarrend, emotioneel en zelfs luguber zijn woorden die dit boek goed beschrijven. Ik kon niet stoppen met lezen! De personages en de omgeving worden, in een prettige schrijfstijl, goed uitgeschreven waardoor je alles voor je ziet. De constante spanning, de vragen die je krijgt gedurende het boek en waar langzaam steeds antwoorden op komen maken het heerlijk om te lezen. Ik ben absoluut fan van de boeken van Jerrad Hoff. Of het nou om een roman of een thriller gaat, hij weet hoe hij een boek moet schrijven!
Joyinbooks
Joyinbooks
Een heel fijne schrijfstijl en erg filmisch, als of je er bij bent. Je denkt elke keer iets meer te weten te komen, maar eigenlijk snap je niet wat er gebeurd. Het einde zag ik echt niet aankomen. De flashbacks geven er een bijzondere draai aan. Beslist een aanrader!
AnjaAA
AnjaAA
Wie al eerder een boek van Jerrad las, weet dat hij een voorkeur heeft voor harde scenes. Jerrad zal de waarheid niet verbloemen en dat doet hij in dit boek opnieuw niet. Misbruik en geweld komen aanbod en hierin gaat Jerrad ver om de lezer mee te nemen in de ervaring. Het boek bevat ook een aantal seksscènes waarbij ‘Fifty Shades of Grey’ niets is. Ook in de geweldsscènes gaat Jerrad ver, waardoor je af en toe echt heftige stukken leest. Maar voor mij is dit juist een van de beste dingen aan de schrijfstijl van Jerrad. Hij maakt niet mooi wat niet mooi is. De scenes die gaan over de verliefdheid van Roma zet hij juist ontzettend mooi neer. Hierdoor ontstaat er een duidelijk contrast. Verder is het boek ook erg actueel met de diverse vormen van misbruik die erin voor komen. Vooral het seksueel misbruik in de filmwereld waarin het boek zich afspeelt, kan door de #Metoo beweging niet meer weggedacht worden. Dit boek is voor iedereen die van thrillers houdt en niet afkerig is van heftige scenes.
Daphne Donkers
Daphne Donkers

"Met een blik opzij zie ik een van hen enkele meters verderop roerloos als een standbeeld in het mulle strandzand staan. Alleen de sigaret in zijn hand beweegt af en toe naar zijn mond. Ik vraag me af of hij het wapen onder zijn jasje zal gebruiken als ik nu opsta, het water inloop en richting horizon begin te zwemmen, naar het denkbeeldige leven dat erachter op mij wacht. Misschien dat ik het op een dag toch moet proberen."

Juni 1998, Waar de wolken eindigen
jerrad

De auteur


De passie voor bijzondere verhalen heeft Jerrad al vanaf jonge leeftijd. Boeken en films werden verslonden. En dat worden ze nog steeds. Het zelf creëren van verhalen bleek echter een nog aangenamere bezigheid. Om hierbij maximaal te moeten putten uit zijn verbeeldingskracht en creativiteit, geeft hij de voorkeur aan verhalen die zich buiten Nederland afspelen, in omgevingen die hij niet als zijn broekzak kent, en met mensen die hij niet op straat ontmoet of al jarenlang tot zijn vriendenkring rekent.

Doel van het schrijven is lezers vermaken met beeldende vertellingen over alledaagse en vooral niet alledaagse personages die zich in romantische, hartbrekende, ongewone of spannende situaties bevinden. Liefde, conflicten, verdriet, strijdlust, wilskracht, maar ook humor en onverwachte wendingen maken altijd deel uit van zijn verhalen.

Momenteel werkt Jerrad, na Lage winterzon, het derde deel over Madeline Dawson, en de thriller Waar de wolken eindigen, aan een roman.

Jerrad is vader van twee kinderen en woont in Zoetermeer.

"En dan wil je zeker even binnenkomen voor een afzakkertje én een vluggertje, Erg origineel hoor. Je bent inmiddels al de vierde die me dat binnen een half uur voorstelt. En dan reken ik niet die twee malloten mee die hier op het bankje meteen met me aan de gang wilden gaan."

Morgan, Waar de wolken eindigen

Ook spannend!

Jerrad Hoff - Zon van de nacht

Liever romantiek?

Jerrad Hoff - Een leven geleden

"Met rustige stappen loop ik de trap op. Bij elke trede vullen mijn ogen zich meer met tranen. Maar ik ga niet huilen, besluit ik opnieuw. Boven aangekomen, veeg ik het verdriet uit mijn ogen en laat bitterheid en haat gewillig toe. Ik haat Engeland. Ik haat pijptabak. Ik haat voorname en machtige personen. Ik haat het leven. En Kerst."

December 1999, Waar de wolken eindigen

Waar de wolken eindigen kopen

Bestel online of koop/bestel in de boekhandel van jouw keuze

Online

Onderaan deze pagina kun je zowel de paperback als het ebook bestellen. Je kunt o.a. betalen met iDeal, creditcard, Paypal of bankoverschrijving.

De paperback heeft een levertijd van 2 à 3 werkdagen. Het ebook kan na betaling direct worden gedownload. Bestellingen worden door boekenbestellen.nl afgehandeld.

Je kunt de paperback ook bestellen bij online boekhandels zoals paagman.nl, libris.nl, bruna.nl, bol.com en bazarow.com. Er gelden dan wel langere levertijden.

Boekhandel

Indien de paperback niet voorradig is bij de boekhandel van jouw keuze, dan kan de winkel die met onderstaande gegevens voor je bestellen.

Titel:  Waar de wolken eindigen
Auteur: Jerrad Hoff
Taal: Nederlands
Pagina’s: 354
Uitvoering: Paperback
Afmetingen:  145 x 210 mm
Verschijningsdatum: oktober 2020
ISBN:  978 90 903 3737 1
Nur: 305

Jerrad Hoff ©2020 | Website: JHB