Het ultieme kwaad. De ultieme beproeving.


Jerrad Hoff - Lage winterzon

Lage winterzon is het derde deel van de thrillerserie over Madeline Dawson en het vervolg op Dag van de zon.

Nauwelijks hersteld van de gevolgen van de vorige missie moet Madeline Dawson door onvoorziene gebeurtenissen noodgedwongen in de huid kruipen van het ultieme kwaad, een vrouw die op alle continenten zowel gevreesd als bewonderd wordt door de meest gewelddadige en invloedrijke misdaadorganisaties en inlichtingendiensten.

In Brighton Beach, het meest zuidelijke deel van Brooklyn, New York City, tussen nietsontziende onderwereldfiguren en corrupte politieagenten, zal Madeline de duisternis in zichzelf moeten bovenhalen om met bloed de weg te plaveien naar het ware doelwit: een onbekend persoon die al decennialang op meedogenloze wijze leiding geeft aan een van ’s wereld machtigste misdaadsyndicaten.

Een missie die Madeline opnieuw zwaar op de proef zal stellen.
Maar ook een missie die haar leven voorgoed zal veranderen…

"Zou het kunnen zijn dat dit al mijn eindbestemming is, dat ik dadelijk twee kogels in het achterhoofd krijg en aansluitend, zonder dat er een vriendelijk woord is gezegd, mijn lichaam in een ondiepe kuil voorgoed aan de aarde wordt toevertrouwd?"

Madeline, Lage winterzon

Wat de lezers hebben te zeggen

Heb je het boek ook gelezen en wil je jouw mening delen? Stuur die dan via het contactformulier!

Vanaf de eerste bladzijde word je meteen weer meegezogen in alle spanning en sensatie. De auteur weet de spanning erin te houden, geen moment verslapt hij en dat is ook precies hoe het leven van Madeline eruit ziet. Voortdurend alert zijn. Een actiethriller die je met veel oog voor detail als een film meeneemt van de gevangenis in China tot de straten van New York en de bittere kou in Rusland.
vrouwenthrillers.nl
vrouwenthrillers.nl

Lees hier de volledige recensie op vrouwenthrillers.nl

Jerrad overtreft met dit boek weer alle verwachtingen die ik had. De conclusie na dit boek is dat ik het misschien wel de beste van de drie vind. Dit komt denk ik omdat we bijna alle personages in dit boek al kennen en deze in de eerdere boeken zijn opgezet. In dit boek wordt veel doorgebouwd op de eerdere personages en de band die Madeline hiermee had. Ik geef dit boek 5 sterren omdat het een boek is wat echt goed in elkaar zit. Het heeft een sterke verhaallijn die gelinkt is aan de vorige boeken maar toch op zichzelf staand is. Dus ben je fan van thrillers en houdt je niet van de standaard thrillers dan is dit het boek voor jou!
Daphne
Daphne

Lees hier de volledige recensie op hebban.nl

Als je van spanning en een goed verhaal houdt en eens wat anders dan een doorsnee thriller wilt lezen, is deze serie zeker voor jou! Jerrad Hoff neemt je mee in een wereld van moord en doodslag, geweld, een vleugje sarcastische humor en liefde. Een origineel verhaal die zijn weerga niet kent. Het soms wat heftige doet denken aan de boeken van Jilliane Hoffman. Jerrad Hoff is een van mijn favoriete schrijvers die wereldwijd gelezen moet worden.
Margje
Margje

Lees hier de volledige recensie op hebban.nl

Topper!! Net als de eerste twee delen is Lage Winterzon, origineel, onvoorspelbaar, weergaloos en bruut zonder de kwetsbaarheid van karakters uit het oog te verliezen. Echt een aanrader! Een boek van internationale klasse.
Michelletweezonnent
Michelletweezonnent

Lees hier de volledige recensie op boekenbestellen.nl

Dit boek gaat verder waar het vorige gebleven is, en eindelijk kom je erachter wat er gebeurt na die mega spannende cliffhanger aan het einde van het tweede deel. Er staat Madeline weer van alles te wachten in deze thriller die wederom bomvol actie en spanning zit, ook komen er weer diverse gruwelijkheden aan te pas. Soms zat ik echt met een verwrongen gezicht te lezen omdat ik mij altijd een aardig beeld kan vormen bij de beschreven situaties. Tijdens het lezen voel je je net een lid van de Special Forces, en je gaat weer mee op talloze spannende en zenuwslopende missies. Ik ben fan van deze serie!! (en een verfilming zou trouwens ook erg leuk zijn)
Carla Heskes
Carla Heskes

Lees hier de volledige recensie op hebban.nl

Vanaf de eerste pagina zat ik er weer helemaal in. Ondanks alles wat ze doet, leef je zo mee met Madeline. Daardoor kwam de tranen denk ik ook bij de laatste pagina's! En dan dat eind!!!!!!! Hoe verzin je het??? Dat zag ik gewoon echt niet aankomen!!!! Ik ben gewoon nog steeds een beetje ondersteboven van de laatste hoofdstukken! Het is me volgens mij nog niet eerder overkomen dat ik tranen heb moeten wegpinken bij een thriller! Jerrad's schrijven heeft echt iets unieks.
Joyce
Joyce
We beginnen in dit boek waar het vorige eindigt en is vanaf hoofdstuk één heftig. Het boek is dus bijna niet weg te leggen. Als je van thrillers houdt dan moet je deze serie echt eens gaan lezen. Deze serie staat tussen mijn favoriete boeken!
thelogicdonkey
thelogicdonkey
Fantastisch vervolg op de twee vorige delen! Het verhaal komt als een film voorbij en tijdens de laatste hoofdstukken kon ik helemaal niet meer stoppen met lezen. En het einde zag ik totaal niet aankomen. Echt top!
AnjaAA
AnjaAA
Dilemma! Lage winterzon uitgelezen! Wat een f*cking goed boek! spanning, actie, liefde, eigenlijk alles wat je van een boek verwacht! Nadeel is dat ik nu moet wachten op het volgende deel!
Dennis
Dennis

"Ik zei moord. Thomas doodt alleen als dat noodzakelijk is voor een missie. Jij hebt zelfs geen reden nodig om iemands leven te beëindigen."

Kolonel Gervasi Bulygin, Lage winterzon
jerrad

De auteur


De passie voor bijzondere verhalen heeft Jerrad al vanaf jonge leeftijd. Boeken en films werden verslonden. En dat worden ze nog steeds. Het zelf creëren van verhalen bleek echter een nog aangenamere bezigheid. Om hierbij maximaal te moeten putten uit zijn verbeeldingskracht en creativiteit, geeft hij de voorkeur aan verhalen die zich buiten Nederland afspelen, in omgevingen die hij niet als zijn broekzak kent, en met mensen die hij niet op straat ontmoet of al jarenlang tot zijn vriendenkring rekent.

Doel van het schrijven is lezers vermaken met beeldende vertellingen over alledaagse en vooral niet alledaagse personages die zich in romantische, hartbrekende, ongewone of spannende situaties bevinden. Liefde, conflicten, verdriet, strijdlust, wilskracht, maar ook humor en onverwachte wendingen maken altijd deel uit van zijn verhalen.

Na de thriller Waar de wolken eindigen en de op ware gebeurtenissen gebaseerde roman Sant’Anna, werkt Jerrad momenteel aan een roman.

Jerrad is vader van twee kinderen en woont in Zoetermeer.

"Terwijl servies in stukken valt, bestek rinkelt en hotelgasten achterlijk gillend beginnen te rennen, dolkomisch over elkaar struikelen en rollen, kogels langs me fluiten, waarvan enkele rakelings, schiet ik zijn andere mensen neer. Sommigen bevinden zich aan de andere kant van de zaal. Dat ik daardoor wat omstanders raak kan me niet bommen. Sterker nog: ik knal voor de grap ook een paar hotelgasten neer."

Madeline, Lage winterzon

Lees deel 1

Jerrad Hoff - Zon van de nacht

Ook spannend!

Jerrad Hoff - Waar de wolken eindigen

"Ik heb geen idee waarom, maar ik heb het gevoel dat alles fout zal gaan wat er fout kan gaan."

Deanne, Lage winterzon

Lage winterzon kopen

Bestel online of koop/bestel in de boekhandel van jouw keuze

Online

Onderaan deze pagina kun je zowel de paperback als het ebook bestellen. Je kunt o.a. betalen met iDeal, creditcard, Paypal of bankoverschrijving.

De paperback heeft een levertijd van 2 à 3 werkdagen. Het ebook kan na betaling direct worden gedownload. Bestellingen worden door boekenbestellen.nl afgehandeld.

Je kunt de paperback ook bestellen bij online boekhandels zoals paagman.nl, libris.nl, bruna.nl, bol.com en bazarow.com. Er gelden dan wel langere levertijden.

Boekhandel

Indien de paperback niet voorradig is bij de boekhandel van jouw keuze, dan kan de winkel die met onderstaande gegevens voor je bestellen.

Titel:  Lage winterzon
Auteur: Jerrad Hoff
Taal: Nederlands
Pagina’s: 373
Uitvoering: Paperback
Afmetingen:  145 x 210 mm
Verschijningsdatum: juni 2020, nieuwe druk juni 2021
ISBN:  978 90 828 7508 9
Nur: 305

©Jerrad Hoff | Website: JHB